Zoeken naar gys voorstraat utrecht

 
 
gys voorstraat utrecht
 
Gys, Utrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Utrecht. Activiteiten in de omgeving van Gys. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurants in Utrecht. Is dit uw bedrijf? 46 van 547 Restaurants in Utrecht. Europees, Geschikt voor vegetariërs. Voorstraat 77, 3512 AL Utrecht, Nederland.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
NSMBL Dining Hotspots: Gys aan de Voorstraat in Utrecht NSMBL.
Zo is het voorwerk al gedaan en hoef jij alleen nog maar optimaal te genieten. Deze week: Gys, aan de Voorstraat in Utrecht. Wie, wat, waar? Dit hippe plekje aan de voorstraat in Utrecht is alles wat je je als foodie maar kunt wensen.
Biologisch restaurant Gys Utrecht Biologisch eten drinken.
Daarbij zijn veel van deze gerechten ook nog eens vega of vegan. Duurzaamheid staat bij ons centraal, zowel in het interieur als in de bedrijfsvoering. Bekijk hier de lentekaart van Gys op de Voorstraat 77. Bekijk de Engelse variant hier.
Biologisch restaurant GYS Utrecht De Groene Meisjes.
Kort samengevat: een gezellig eetcafé, studentproof en betaalbaar, biologisch, veel vegan en glutenvrije opties zelfs desserts en vriendelijk personeel! Voorstraat 77 en Amsterdamsestraatweg 113, beide in Utrecht. Deel deze post op: Twitter Facebook. groen eten, Groen reizen biologisch, diner, eetcafe, horeca, hotspot, lunch, plantaardig, restaurant, utrecht, vegan. Geschreven door: Merel. 19 gedachten over Biologisch restaurant GYS Utrecht.
Gys in Utrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Utrecht /. Gys in Utrecht. Voorstraat 77 3512 AL Utrecht Nederland Kaart.

Contacteer ons