Meer resultaten voor cafe voorstraat utrecht

 
 
cafe voorstraat utrecht
 
Dogma Hotdogs.
Op zich wel een logische plek voor een slagerij. In het aangrenzende pand zat destijds namelijk het grootste vleeshuis van Utrecht, vanwaar het vlees over de regionale slagerijen verdeeld werd. In het voorste gedeelte van ons pand zijn verborgen schatten tevoorschijn gekomen. Een geheel marmeren wand en een oud sierplafond. Verschillende voorzetwanden en een systeemplafond hebben deze parels jarenlang verborgen weten te houden. Deze elementen behoorden tot de originele inrichting van Slagerij Van Hilten. Zelfs de originele vleeshaken in het plafond zijn nog zichtbaar, veel verwijzingen naar vervlogen tijden. Ons Dogma is de gewone dingen in het leven speciaal maken. De slagerszoon, Jan van Hilten, heeft als kind tijdens de oorlog tekeningen gemaakt van dit pand en het leven op de Voorstraat.
Tapasbar El Mundo De tapasbar van Utrecht.
Een avondje naar de bioscoop, een klassieker die voor iedereen leuk blijft! Kom deze week lekker bij ons eten en ga volgende week naar de bioscoop. Bij ons kan het allemaal! Tip: bekijk ook onze andere acties. Wij zijn de grootste tapasbar van Utrecht.
Bar Beton Sfeervol eten, drinken vergaderen Bar Beton.
Vier toplocaties in Utrecht. Tot 300 personen. Perfect vergaderen in Utrecht op vijf fantastische locaties! Van 2 tot 300 personen, in de binnenstad of langs de ring, van vroeg tot laat, met een kopje koffie of met een complete catering.
Meneer Smakers Best Burgers in Utrecht.
Best burgers in Utrecht! Meneer Smakers bereidt gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees. De burgers worden belegd met de meest verse ingredienten, direct van het land. Proef dan ook eens onze heerlijke vegaburgers! Neem lekker plaats in ons restaurant en geniet van de gezellige huiskamersfeer.
10 x borrelen in Utrecht.
En omdat we dat het allerliefste doen bij bars en restaurants waar het niet alleen gezellig is, maar waar de wijntjes, biertjes en hapjes ook nog eens goed smaken, zetten wij de leukste borrel-spots van Utrecht voor je op een rijtje.
Biologisch restaurant Gys Utrecht Biologisch eten drinken.
Bekijk hier de herfstkaart van Gys op de Voorstraat 77. Bekijk hier de herfstkaart van Gys op de Amsterdamsestraatweg 113. Ook afhalen is mogelijk bij Gys. Denk aan een smoothie en een broodje courgette-tapenade voor onderweg of een runderburger voor thuis.
cafe het hart in Utrecht De Beste Koffie van Nederland.
cafe het hart in Utrecht. voorstraat 10, Utrecht telefoon: 030 2319718 website: www.hethart.com. Open google maps. Toon mijn locatie. geef je mening. Koffiespots in de buurt. Lange Jansstraat 2, Utrecht. Het Gras van de Buren. Lange Jansstraat 16, Utrecht. Voorstraat 34, Utrecht.
Wijncafé Lefebvre.
Zin in iets lekkers? Bestel een van onze borrelhappen, zoals een broodje van de Veldkeuken, kaasplank, charcuterie, flammkuchen of onze oesters. Venez vite, je goûte les étoiles! Wijncafé Lefebvre Neude 2 3512 AD Utrecht 030 2000 225 info@wijncafelefebvre.nl. Alle rechten voorbehouden.

Contacteer ons