Resultaten voor biologisch restaurant utrecht

 
 
biologisch restaurant utrecht
 
de Veldkeuken de Veldkeuken Amelisweerd.
De Veldkeuken Amelisweerd. Landgoedcaf√©, bakkerij Slow Food Restaurant. Langs de Krommerijn, in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd vindt u de Veldkeuken. Op de menukaart staat puur en lekker eten; 100 % biologisch en boordevol ingredi√ęnten van de historische moestuinen op het landgoed.
15 x lunchen in Utrecht: dit zijn de leukste eettentjes van Utrecht.
Vleutenseweg 382, Utrecht. Wil je echt lekker en uitgebreid lunchen in Utrecht, dan is Le Jardin een aanrader. Ten eerste omdat het restaurant er echt super mooi uitziet, ten tweede omdat ze hele speciale gerechten op de kaart hebben staan.
Broei Utrecht.
Ode door Hugo. welkom bij BROEI! een ruimte met voortuin aan de oosterkade in Utrecht. om samen te komen of alleen te zijn., te werken, te ontspannen, te broeien of te delen. ons eten is vegetarisch.; de koffie direct trade.,
Biologisch restaurant in Utrecht De Werfkring.
De producten die in de Werfkring gebruikt worden zijn zoveel mogelijk biologisch. Granen, kruiden, peulvruchten, gestoofde groente en rauwkost vormen nog steeds de basis van het menu. Namgyal bracht hier en daar een enkel accent aan afkomstig uit de Indiase en Tibetaanse keuken. Duurzaamheid als leidend beginsel voor het restaurant was en is voor Namgyal de gewoonste zaak van de wereld. Puur, eenvoud, gezondheid en gastvrijheid zijn andere kernwaarden van de Werfkring. Tenslotte beschouwt Namgyal het restaurant als een plek in Utrecht waar gasten al dertig jaar iets kunnen ervaren van de cultuur van Tibet.
Meneer Smakers Best Burgers in Utrecht.
Best burgers in Utrecht! Meneer Smakers bereidt gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees. De burgers worden belegd met de meest verse ingredienten, direct van het land. Proef dan ook eens onze heerlijke vegaburgers! Neem lekker plaats in ons restaurant en geniet van de gezellige huiskamersfeer.
6 x lekker vegetarisch eten in Utrecht Culy.nl.
Biologisch eten is al lang niet stoffig en saai meer. Dat bewijst ook Gys: een restaurant in Utrecht met een stoer uiterlijk en smaakvolle, biologische gerechten op de kaart. Overwegend vegetarisch en soms veganistisch. Gys is elke dag van tien tot tien geopend.
Alles over Biologische restaurants indebuurt Utrecht.
We hebben in onze gids alle biologische restaurants in Utrecht onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden, contactgegevens en laatste nieuws. Zo kan jij snel en simpel bij jou in de buurt een biologisch restaurant vinden die aan jouw wensen voldoet en snel reserveren.
Vegetarisch restaurant de Werfkring.
123 Oudegracht 3511 AH Utrecht. Voor elke gelegenheid bent u welkom bij restaurant de Werfkring: een lichte lunch, een uitgebreid avondmaaltijd, een gezellige receptie of een feestelijke bruiloft. s Zomers kunt u op het terras aan de oude gracht een kopje koffie drinken, lunchen of dineren.

Contacteer ons