Zoeken naar restaurant lunch utrecht

 
 
restaurant lunch utrecht
 
Welkom bij meneer Vink! Ambachtelijk, lokaal, vers en ongedwongen lunch of diner!
Een drukke lunch vandaag, maar wat een gezelligheid bij meneer Vink! Vanavond een walking diner met borrel vooraf. Niet vergeten de huisgemaakte garnalenkroketjes van meneer Vink morgen te maken. Die gaan altijd hard! Bijna vol gereserveerd. Liep gesmeerd, wat een fijn team mensen toch. De keuken is weer schoon en afsluiten maar. Nog even bladeren in een kookschrift op de bank en zet de wekker ietsje vroeger. Want ook deze dag is weer te snel om, nu al weer zin in morgen! Meer weten over meneer Vink. U bent dagelijks vanaf 11.00 uur welkom bij meneer Vink. Om teleurstelling te voorkomen, boekt u hier een tafel. 030 276 0925. Stuur een e-mail. 3573 PS Utrecht.
Adressen voor ontbijt en lunch met kinderen Kidsproof Utrecht.
Leuk Hollands restaurant met volop speelgelegenheid voor kinderen! In het mooie Vreeswijk. Geniet bij De Brouwerij met de hele familie van een lekkere lunch of een uitgebreid diner. In een smal steegje in het hartje van Utrecht vind je lekkere biologische friet bij de Frietwinkel!
De Ontdekking Utrecht Ontbijt, lunch en high-tea met een vleugje vakantiegevoel.
De Ontdekking is een gezellige, informele ontbijt, lunch en koffiecorner in het centrum van Utrecht, aan de Voorstraat 110. Met de historie van het reisbureau, dat 60 jaar lang op deze plek stond, houden we het reisthema vast in de inrichting en op de menukaart.
Restaurant LOOF Domplein Utrecht lunch borrel diner.
Restaurant ElVi Hoofdpagina.
Wij zijn van deze stad gaan houden. Een enerverende stad die zoveel te bieden heeft, maar in culinair opzicht nog enigszins in de kinderschoenen staat. Wij hebben geprobeerd de afgelopen jaren een positieve bijdrage te leveren aan de culinaire bewustwording in Utrecht.
Marcus koffie, wijn, borrel, terras, lunch, evenementen, vergaderen, diner.
Een perfect bereide koffie of goed glas wijn in combinatie met heerlijke taarten en gerechten voor ontbijt, lunch, borrel en diner. In onze ogen het perfecte plaatje waar je graag met vrienden en familie komt. Je bent welkom bij MARCUS in Utrecht en IJsselstein.
6 restaurants voor een lange en relaxte lunch in Utrecht Explore Utrecht.
31 oktober 2018. Kleurrijk brunch festijn bij Frenchie Café. 13 december 2018. 6 restaurants voor een lange en relaxte lunch in Utrecht. 22 november 2018. Een week vol restaurant deals in Utrecht. 8 november 2018. Brunchen in Utrecht 5x leuke brunch spots.
Lekker lunchen in Utrecht? Bijzonder lunchen bij Stadskasteel Oudaen.
Restaurant Oudaen Lunch. Lekker lunchen met een groep in Utrecht. Het restaurant van Stadskasteel Oudaen in Utrecht is de ideale locatie om lekker te lunchen met een groep. Of u nu een grotere familie hebt, een bedrijfsuitje wilt organiseren of wilt lunchen tijdens een dag vol vergaderingen, het is allemaal mogelijk in ons sfeervolle kasteel in Utrecht.

Contacteer ons