Meer resultaten voor lunch restaurant utrecht centrum

 
 
lunch restaurant utrecht centrum
 
Restaurant Utrecht Dít zijn de beste restaurants.
Wilhelmina park is naar onze mening in het bezit van het mooiste terras van Utrecht. Middenin het mooiste park van Utrecht: het je verwacht het niet Wilhelminapark. De prijs van een 3-gangenmenu is 4250. Voor borrelen of de lunch zijn de prijzen een stuk laagdrempeliger. Op het terras is overdag gek genoeg vaak plek. Zowel het restaurant als het terras hebben een chique allure. Woon je niet in de Domstad en ben je met het openbaar vervoer, pak een OV-fiets, want het ligt wel wat verder van het centrum.

Laat je in hartje Vlissingen verwennen in het sfeervolle cafe restaurant Soif, waar culinair genieten en een Meer. Kom genieten van een heerlijke lunch of diner in een ontspannen sfeer in de voormalige Droste-fabriek aan het Meer. Familierestaurant De Boffert.
Hemingway Cafe Restaurant Utrecht.
Janskerkhof 6, 3512 BK Utrecht. Welkom bij Hemingway., Ook in de koude maanden kan je bij ons op het terras in het café en in ons restaurant heerlijk warmpjes eten. Met onze winterse kaart geven we u een ruime keuze uit heerlijke seizoensgerechten. Voor een snelle lunch, gezellig diner of juist een luxe zakendiner bij ons bent u op de juiste plek.
27 restauranttips in Utrecht! ELLE Eten.
Veel borrelhappen, plateaus om te delen en hoofdgerechten. Gelegen op het Wed dus midden in het centrum. Je kunt er ook lunchen. Sea Salt Saloon, Wed 3, Utrecht. Podium onder de Dom. Volgens velen het beste restaurant van de Domstad, en ook het lievelingsrestaurant van onze Utrechtse assistent artdirector Kitty Huijzer.
De Ontdekking Utrecht Ontbijt, lunch en high-tea met een vleugje vakantiegevoel.
De Ontdekking is een gezellige, informele ontbijt, lunch en koffiecorner in het centrum van Utrecht, aan de Voorstraat 110. Met de historie van het reisbureau, dat 60 jaar lang op deze plek stond, houden we het reisthema vast in de inrichting en op de menukaart.
Restaurant Syr in Utrecht centrum.
Syr Connect is het kunst en cultuur programma van Restaurant Syr. Syr Connect wil intercultureel dialoog stimuleren en bijdragen aan de positieve zichtbaarheid van vluchtelingen. In samenwerking met artiesten, acteurs, muzikanten, schilders, schrijvers, fotografen, filmmakers, wetenschappers en NGO experts vanuit een brede verscheidenheid aan achtergronden, wil Syr Connect bruggen bouwen tussen oude en nieuwe inwoners van Utrecht. Meer over Syr Connect. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Diner: Maandag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur. Lunch: Zaterdag en zondag van 11.30 tot 16.00 uur.
Heerlijk, gezellig, overal UIT ETEN drinken in Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn.
In een voormalige boerderij centraal gelegen in Parkwijk, zit het sfeervolle Grand Café de Hoge Weide met een uitnodigend terras. Je kunt genieten van heerlijke gerechten en seizoenschotels, een lekkere lunch proeven of onthaasten met een kopje koffie met huisgemaakt gebak. Stadsstrand De Baai / Parkwijk. Restaurant De Baai, aan de rand van Parkwijk is eigenlijk een soort strandtent. Alles is er: Bomen, gras, terras, zand behalve de zee. Kom dus ook genieten van deze relaxte atmosfeer en heerlijke hapjes, drankjes en maaltijden. Brasserie Grauwaart / Leidsche Rijn Centrum.
Homepage The Streetfood Club.
Janskerkhof 9, Utrecht. 31 030 234 34 06. Streetfood All-day brunch Cocktails WAANZINNIG INTERIEUR OLDSKOOL HIPHOP. lunch en diner. Wij nemen reserveringen aan voor groepen van 6 of meer personen. Ben je met 5 of minder personen? Loop gewoon binnen!

Contacteer ons