Meer resultaten voor koffie voorstraat

 
 
koffie voorstraat
 
The Village Coffee Music 10 reviews Koffie en thee Voorstraat 46, Utrecht Yelp.
Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen. The Village Coffee Music. Voorstraat 46, 3512 AP Utrecht. 3512 AP Utrecht. Eten Koffie en thee Eten Bakkers.
Dordrecht.
Wist je dat we niet alleen koffie en thee laten verbouwen, maar soms ook scholen? Door nauw samen te werken met de producenten verbeteren we niet alleen onze koffie en thee, maar ook de leef en werkomstandigheden van de arbeiders.
The Village Coffee Music Wolvenplein Made by Ellen.
De lunchkaart is wellicht wat beperkt maar eerst een heerlijk broodje procureur gegeten en daarna koffie met brownie. Een heerlijke plek in Utrecht met goede koffie en lekkere broodjes waar ik zeker nog wel een keertje terug ga komen. Maar een ding weet ik zeker: voor de fijne Village sfeer op de Voorstraat blijf ik ook zeker nog terug komen.
The Village Coffee Music Espressobar Utrecht.
Maak een praatje, enjoy je koffie, pak een krant, zak lekker weg in de bank. Neem een zak Outsider of Renegade mee naar huis en houd de agenda in de gaten voor live instore music! Lees meer over deze locatie.
Simon Levelt Koffiebranderij en Theehandel Winkelen in Dordrecht. logo-dordrecht. header-visual. skyline-visual.
Terug naar overzicht. Winkels op de Voorstraat West. Simon Levelt Koffiebranderij en Theehandel. 3311 CW Dordrecht. Hier vind je de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij alle producten voorop, de meeste producten zijn dan ook biologisch en direct trade.
12x De beste en fijnste koffie hotspots in Utrecht Feelgoodbyfood.
Thuis, of een bij mijn koffie spots buiten de deur. Thuis maak ik altijd koffie met een koffiepotje percolator en sinds kort heb ik ook een koffiemaler in huis, zodat ik zelf koffiebonen kan malen. Die geur van verse koffie.
5x de lekkerste koffie drinken time to momo.
En voor erbij zijn er verse zoete en hartige hapjes. The Village Coffee Music. Mannen met baarden en tattoos die sterke koffie voor je zetten: dat vind je bij The Village. Er is een vestiging op de Voorstraat en een op de Uithof.
Café Voortuin.
Aan het begin van de Voorstraat, uitkijkend op de Neude, ervaar je een warm welkom in de ontspannen sfeer van de Voortuin. Even binnenlopen voor een kop echt goede koffie en een krantje, of uitgebreid borrelen na een lange dag het team van de Voortuin zorgt er altijd voor dat je niets te kort komt.

Contacteer ons