Zoeken naar moto japans restaurant utrecht

 
 
moto japans restaurant utrecht
 
NEnz Must-visit: restaurant Moto in Utrecht.
Dit was de duurste fles saké die we proefden en veel mannen vonden deze het lekkerst. Drieharingstraat 2, Utrecht. Posted on maart 19, 2014 by NEnz. This entry was posted in Must-visit and tagged hotspots Japans eten, hotspots sushi, Japans restaurant Utrecht, Moto restaurant Utrecht.
Moto, Utrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Aangespoord door de goede recensies op Tripadvisor geboekt bij Moto. Helaas ontsteeg het niveau niet de all you can eat-Japanner. De start was goed met een minisalade met zalmsnippers. De sushi was prima van opbouw en. 24 november 2015 beoordeeld. Goed Japans eten voor lunch en diner. In een van de leukste eetstraatjes van Utrecht vlak bij hey Vredenburg ligt dit Japanse restaurant.
HomePage.
PERSONEEL GEZOCHT IN DE BEDIENING. partime / fulltime 10 28 uur per week. mail naar: info@konnichiwa.nl. bel naar: 030-2416388. Bel of mail ons voor vragen of reserveringen. Mariaplaats 9 3511 LH Utrecht. ma/wo 1600-2200, do/ zo 1200-2300.: Open alle feestdagen.
Japans restaurant Moto gaat veel verder dan de all-you-can-eat" sushi tenten De Utrechtse Internet Courant. Japans restaurant Moto gaat veel verder dan de all-you-can-eat" sushi tenten De Utrechtse In
Vrienden van DUIC. Adverteren in Utrecht. Japans restaurant Moto gaat veel verder dan de all-you-can-eat sushi tenten. Een Japanse pub waar je hapjes eet aan de bar en contact hebt met de kok. Dat is de droom van Jo Tang, eigenaresse van Japans restaurant MOTO in de Drieharingenstraat.
Umami restaurant Utrecht.
Zeker niet het gevoel dat je weer in een of andere vreetschuur zit Aanrader! U bent van harte welkom in ons restaurant. Umami is dé culinaire hotspot van Utrecht. Ons sfeervolle restaurant is gevestigd in het hartje van de stad en telt twee verdiepingen.
Moto in Utrecht Eet.nu.
Moto in Utrecht. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Parkeren in parkeergarage Vredenburg aan de achterkant van winkelcentrum Hoog Catharijne. Hotels in de buurt.
Nieuw restaurant De Kleine Parade opent in Drieharingstraat indebuurt Utrecht.
Van leuke nieuwe eettentjes in Utrecht worden wij héél bij. We hielden het pand aan de Drieharingstraat nummer 2, waar eerst het Japanse restaurant Moto zat, daarom ook al een tijdje goed in de gaten. Want wat zou er komen?
Restaurant Moto Drieharingstraat.
Er zijn geen vaste regels voor het bestellen van een menu; Moto-stijl houdt in dat de gerechten zijn bedacht om zowel te worden gedeeld aan tafel met uw gezelschap maar ook om individueel er van te genieten. Contact Restaurant Moto. telefoon: 030 231 14 49. dinsdag t/m zaterdag 1200-2230.: zondag en maandag 1700-2230.: Restaurant Vis en Meer, veel meer dan vis. Spannende combinaties van vis en vlees, een grote open keuken, eten in een stoere, industriële ruimte en méér dan goede service. Helemaal mooi: Vis en Meer werkt alleen met vis uit het seizoen. Kom meer dan genieten bij dit hedendaagse visrestaurant in de, hoe toepasselijk, Drieharingstraat in Utrecht!

Contacteer ons