Op zoek naar gijs voorstraat?

 
 
gijs voorstraat
 
Gys in Utrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
We hadden gereserveerd op de Amsterdamsestraatweg om met een groep te eten, toen we daar aankwamen bleek het gehele restaurant afgehuurd, terwijl we wel hadden gereserveerd. Toen hebben ze ons verplaatst naar de Voorstraat, prima oplossing, wel slechte communicatie. Met een groepje zaten we daar midden in de zaak.
Snel, gezond en bewust eten bij Gys op Voorstraat: Wij" zijn uniek in Utrecht" De Utrechtse Internet Courant. Snel, gezond en bewust eten bij Gys op Voorstraat: Wij" zijn uniek in Utrecht" De Utrechts
Het nieuwe restaurant op de Voorstraat legt de nadruk op snel, gezond en bewust eten. In het pand, waar voorheen een meubelzaak zat, kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Gys is opgericht door twee ervaren koks. Eerder waren zij onder andere werkzaam bij restaurants als De Rechtbank en Het Oude Pothuys. Het idee van Gys is dat het duurzame niet alleen betrekking heeft op het eten. Tot in de bedrijfsvoering en het interieur wil Gys verantwoord zijn. De meubels zijn bijvoorbeeld van FSC-hout, Gys bankiert verantwoord bij Triodos en de bedrijfskleding is gemaakt van fairtrade textiel. Gijs Werschkull is mede-eigenaar van Gys en ziet de toekomst voor het restaurant rooskleurig in: Wij zijn uniek in Utrecht omdat we het duurzame en biologische tot in de puntjes hebben doorgevoerd.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Biologisch restaurant Gys opent vestiging aan de Amsterdamsestraatweg De Utrechtse Internet Courant. Biologisch restaurant Gys opent vestiging aan de Amsterdamsestraatweg De Utrechtse Internet Courant
Onze missie is om iedereen gezond en biologisch eten te geven, aldus medeoprichter Gijs Werschkull. Gys bestaat sinds een half jaar aan de Voorstraat en de zaak is nu al een groot succes. Een tweede vestiging is een logische stap.
Biologisch restaurant Gys Utrecht Biologisch eten drinken.
Daarbij zijn veel van deze gerechten ook nog eens vega of vegan. Duurzaamheid staat bij ons centraal, zowel in het interieur als in de bedrijfsvoering. Bekijk hier de lentekaart van Gys op de Voorstraat 77. Bekijk de Engelse variant hier.
Biologisch restaurant GYS Utrecht De Groene Meisjes.
Kort samengevat: een gezellig eetcafé, studentproof en betaalbaar, biologisch, veel vegan en glutenvrije opties zelfs desserts en vriendelijk personeel! Voorstraat 77 en Amsterdamsestraatweg 113, beide in Utrecht. Deel deze post op: Twitter Facebook. groen eten, Groen reizen biologisch, diner, eetcafe, horeca, hotspot, lunch, plantaardig, restaurant, utrecht, vegan.
Gys, Utrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Nederlands, Europees, Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties. Ontbijt, Lunch, Diner, Brunch. Afhalen, Buiten zitten, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Kinderstoelen beschikbaar, Rolstoeltoegankelijk, Serveert alcohol, Gratis wifi. Kinderen, Gezinnen met kinderen. Locatie en contactgegevens. Adres: Voorstraat 77, 3512 AL Utrecht, Nederland.

Contacteer ons